Adatvédelmi tájékoztató

A Hírös Diák Alapítvány, mint a hirosdiak.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője összhangban az európai uniós adatvédelmi irányelvekre vonatkozó szabályozással, a személyes adatok védelme, és az ezen adatokra vonatkozó önrendelkezési jog maximális tiszteletben tartása érdekében az alábbiak szerint tájékoztatja Önt személyes adatainak kezelésének feltételeiről.

1.    Az adatkezelő neve: Hírös Diák Alapítvány
2.    Az adatkezelő címe: Az alapítvány székhelye: 6435 Kunbaja, Dózsa  Gy. 50. /Levelezési cím: 6000 Kecskemét Berek u. 2-4.
3.    Az adatkezelő elérhetőségei:

  • tel/fax.: +36(76) 320-025
  • email: hirosdiak @ hirosdiak.hu
  • honlap: www.hirosdiak.hu
  • honlap tárhely szolgáltatója: Tárhely.Eu Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.,

4.    Az adatkezelés jogalapja:

  • az Infotv. 5. § (1) bekezdésének a) pontja alapján az érintett hozzájárulása
  • törvényi felhatalmazás

5.    A kezelt adatok köre:

a. Általános böngészés / Cookie kezelés
Személyes adatokat oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető tartalmak megtekintése során nem gyűjtünk és tárolunk. Az Ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Ön, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. Annak érdekében, hogy a látogatóinkat nagyobb érdeklődésre számot tartó tartalommal és termékekkel tudjuk elérni, cookie-kat használunk, amely ehhez hasznos információt szolgáltat a weboldalon történt látogatásokról. Ezen felül böngészését nem követjük nyomon.

b. Kapcsolatba lépés esetén
Emailben megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük és azokat az Ön kérésére bármikor töröljük.

6. Az Ön személyes adatainak hozzáférhetősége
Az Ön személyes adataihoz hozzáférésre jogosult kollégáinkat a munkaszerződésük mellékletét képező Titoktartási kötelezettség terheli és figyelmüket felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezte után is fennáll.


7. A személyes adatok harmadik félnek történő átadása / Igénybe vett adatfeldolgozók: 
A Hírös Diák Alapítvány megbízott adatfeldolgozót törvényi kötelezettségének teljesítéséhez egyes  informatikai és könyvvizsgálói feladatokra vesz igénybe, melyek az alábbiak:

Könyvvizsgálói feladatok: REÁL Könyvvizsgáló-Pénzügyi-Tanácsadó, Szolgáltató Bt., 6041 Kerekegyháza, Bedő A. u. 11.
Szerverhosting feladatok ellátása: Tárhely.eu Kft. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)

8. Az adatkezelés időtartama:
Az Ön által megadott személyes adatokat bármikor töröltetheti  a hirosdiak @ hirosdiak.hu email címre vagy postacímünkre történő személyes adat törlési kérelemmel.

9. Az érintettek jogai és érvényesítésük
Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél:

  • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről.
  • személyes adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak- a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.

10. Hírös Diák Alapítvány kötelezi magát, hogy gondoskodik a részére szolgáltatott adatok biztonságáról, megteszi továbbá azon technikai és szervezési intézkedéseket, melyek biztosítják, hogy a felvett adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és megváltoztatását.

11. Jogérvényesítési lehetőségek:
1.    A jogosult jogainak megsértése esetén, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, 1530 Budapest, Pf. 5., tel.: + 36 (1) 391-1400, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., http://naih.hu ) fordulhat. A bírósági eljárásra vonatkozó szabályokat részletesen az Infotv. 22. §-a tartalmazza.
2.    Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel ezen túlmenően kereshetők az adatkezelő munkatársai is a hirosdiak @ hirosdiak.hu e-mail címen.